Armă lisă Semiautomată Benelli Raffaelo Deluxe Powerbore 12/76

Mai multe poze

Armă lisă Semiautomată Benelli Raffaelo Deluxe Powerbore 12/76

- Armă lisă semiautomată
- Pat sintetic
- Calibru 12/76
- Sistem inerțial de reîncărcare
- Magazie de 3 cartușe magnum sau 4 cartușe standard

Disponibilitate: Sună-ne!

0,00 RON

Armă lisă Semiautomată Benelli Raffaelo Deluxe Powerbore 12/76

Raffaello Deluxe cu țeava Power Bore este semiautomatul Benelli perfect pentru vânătorii care doresc să iasă în evidență din mulțime și care apreciază atenția la detalii. Gravura frumoasă și lemnul din nuc de calitate superioară sporesc valoarea acestui nou produs important pentru familia Raffaello.
Raffaello Deluxe Power Bore este echipat cu sistemul Progres Comfort brevetat de Benelli, un sistem de confort total, cu un pieptene special din poliuretan, care absoarbe o mare parte din vibrațiile transmise către față. Un receptor din aliaj de Ergal și un bloc din aluminiu reduc greutatea în timp ce maximizează rezistența și eficiența. O țeavă de Power Bore asigură viteze mai mari de tragere și o penetrare mai mare.

- Progressive comfort - noul sistem de absorție progresivă a reculului.
- PowerBore - țevile PowerBore sunt pregătite prin găurire criogenică, la viteze foarte mici, cu diametre foarte exacte și asigură o penetrare optimă a țintei.
- Intertia Driven System - design esențial, construcție simplă, întreținere ușoară și precizie mecanică pentru rezistență și fiabilitate maximă
- Steel Shot - fiecare țeavă este testată individual și trebuie să satisfacă exigențele Banco Nazionale di Prova pentru muniții.

 

Specificatii tehnice

Cod Produs V.BA0429401
Stare produs Produs Nou
Producător Benelli
Tip țeavă Cu țevi lise
Tip armă Lisă semiautomată
Calibru 12/76
Lungime țeavă (mm) 710
Magazie Integrată 3+1
Pat armă Lemn nobil
Greutate produs (kg) 2,95 kg
Garanție 24 luni
Țara de origine Italia