Carabină Blaser R8 30.06

Mai multe poze

Carabină Blaser R8 30.06

- Carabină de calibru 30.06
- Pat din lemn
- Cu dispozitive clasice pentru ochire
- Fără accelerator

Disponibilitate: Sună-ne!

0,00 RON

Carabină Blaser R8 30.06

La fel de diverse ca tipurile de vânătoare, sunt și cerințele vânătorilor în materie de arme. A spune că R8 este doar o armă bolt action este subestimarea secolului. Mai mult decât o simplă pușcă este o platformă care vă permite flexibilitatea de a schimba calibrele oferind în același timp perfecțiune ergonomică în proiectarea paturilor și performanțe de declanșare inegalabile.

RAPIDE, PRECISE, SIGURE, USOR DE FOLOSIT, FIABILE SI VERSATILE.

Nu sunt o înşiruire de cuvinte, sunt caracterisiticile carabinei bolt action R8. 
RAPIDE - mişcarea rectilinie a închizătorului face ca reîncărcarea să se facă fără mişcări ample, schimbarea încărcătorului se face fără a urmări cu privirea asftel că atenţia vânătorului nu este abătută de la ţintă.
PRECISE - datorită cursei trăgacului scurte se poate miza pe un tir precis, patul carabinelor R8 oferă ergonomie şi comoditate la utilizare.
BLASER SADDLE MOUNT - este sistemul de prindere a lunetei extrem de precis, prin câteva mişcări, luneta poate fi montată şi demontată fără reglaje ulterioare.

SIGURE - de jumătate de secol, sistemul de asigurare pentru armă BLASER este ecunoscut ca fiind unul dintre cele mai sigure.
USOR DE FOLOSIT - design unic, cu ţeava mai scurtă decât la armele convenţionale, acest lucru dă un avantaj important la parcurgerea distanţelor lungi, R8 putând fi desfăcută sau asamblată la nevoie, în câteva secunde fără a influenţa punctul de impact.
FIABILE - toate componentele metalice pentru R8 sunt din material inoxidabil, iar construcţia închisă împiedică pătrunderea murdăriei în camera cartuşului.
VERSATILE - un avantaj important pentru un vânător: capacitatea de a folosi o singură armă oriunde în lume, doar prin schimbarea tevilor, a capului închizător - funcţie de calibru. 

Specificatii tehnice

Cod Produs V.BLR8.3006
Stare produs Produs Nou
Producător Blaser
Tip țeavă Cu țevi ghintuite
Tip armă Carabină bolt action
Calibru .30-06 Springfield 7.62x63.3
Lungime țeavă (mm) 580
Magazie Detașatbilă 4+1
Pat armă Lemn
Greutate produs (kg) -
Garanție 24 luni
Țara de origine Germania