Returnarea produselor:
Produsele pot fi returnate intr-una din urmatoarele situatii si în urmatoarele conditii:


Livrare gresita
Daca, din greseala, vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, semnalati acest lucru catre smbguns.ro si returnati produsul cât mai curând pentru a fi înlocuit. Costul transportului produselor (atât cel returnat, cât si cel înlocuitor) va fi suportat integral de catre smbguns.ro


Produse neconforme cu specificatiile
În cazul in care constatati ca produsul livrat nu este conform cu specificatiile din oferta, puteti opta pentru înlocuirea lui sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.
Daca produsul neconform se înlocuieste cu unul cu valoare mai mare veti plati diferenta. Daca se inlocuieste cu unul de valoare mai mica, vi se va rambursa diferenta.
Costurile de transport pentru produsul returnat dar si pentru cel inlocuitor (daca e cazul) sunt suportate de smbguns.ro.
Daca produsul primit prin curier prezinta deteriorari vizibile ale coletului, va recomandam sa refuzati receptia acestuia si sa completati impreuna cu curierul un proces verbal de colet deteriorat.


Renuntarea la cumparare
Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Comerciantul va contacta ulterior telefonic consumatorul pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de returul produsului.
In situatia in care comanda a fost efecuata pentru un numar mai mare de bucati din fiecare reper, exista posibilitatea returnarii acestora doar in situatia in care un singur produs a fost desigilat si testat iar restul produselor prezinta ambalajul si sigiliile intacte.
Costul de transport al produsului returnat va fi suportat de catre client, iar rambursarea contravalorii se va face in maxim 30 zile calendaristice de la data returului.


NOTA:
Produsele trebuiesc returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, în ambalajul original, împreuna cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si împreuna cu documentele care le-au însotit.
Daca produsele returnate prezinta deteriorari, sau daca starea acestora nu mai permite revânzarea lor, appliances.ro îsi rezerva dreptul de a refuza returul.

Multumim!